AfterPay – Fakturavillkor

1. Villkor för fakturabetalning

I samarbete med AfterPay erbjuder handlaren betalning efter leverans. För att kunna betala med AfterPay måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige. Vid köptillfället gör AfterPay en enklare kreditkontroll. Om du mot förmodan inte kan bli erbjuden att betala med faktura kan du välja att betala med annat betalningsalternativ som erbjuds vid köptillfället.

Om du väljer att betala med faktura överlåts fordran på betalning till AfterPay. Betalningsvillkor för fakturabetalning är 14 dagar (30 dagar för företagskunder). Vid betalningsdröjsmål tillkommer dröjsmålsränta med 24 % per år. AfterPay skickar också en betalningspåminnelse för vilken en påminnelseavgift om 60 kr tillkommer.

Efter du har genomfört ditt köp skickas en bekräftelse från AfterPay till den mailadress du har angett vid köpet. I mailet finns en länk till MyAfterPay, där du till exempel kan snooza din betalning eller välja att betala genom direktbetalning, kortbetalning eller på annat sätt. Du kan även bli erbjuden att dela upp din betalning. För mer information om delbetalning av din faktura genom AfterPay Konto eller AfterPay Delbetalning, se här.

2. Arvatos behandling av personuppgifter

Vid köp med faktura kommer AfterPay, som är en registrerad bifirma till Arvato Finance AB, att behandla dina personuppgifter som personuppgiftsansvarig. Personuppgifterna behandlas bland annat för fullgörande av avtalet, samt för att via externa och interna databaser genomföra identifikations- och kreditkontroll. För mer detaljerad information om Arvatos behandling av personuppgifter och dina rättigheter i samband med behandlingen se: AfterPay´s Personuppgiftspolicy.